FORSIDEN ADD MEG WEHEARTIT BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


I dag har jeg fått gjort alt jeg manglet på lista, så nå er jeg så og si klar for avreise! :-) Her kommer litt informasjon om språkreisen min, er det noen spørsmål om dette så er det bare å spørre underveis.


Reisen

Jeg reiser international med et selskap som heter EF (Education First). Jeg reiser Trondheim - Oslo, Oslo - London(Heathrow), London - Los Angeles. Flyet mitt fra Oslo går i morgen kveld. Dagen etter skal vi møte opp på flyplassen klokken 04.55, der møter jeg de andre jeg reiser med og kurslederne. Deretter reiser vi med fly til London klokken 07.55, og blir så på Heathrow i noen timer før neste fly til LA går 02.00 pm (engelsk tidssone). Så blir det en flyreise på 12 timer i guess, også skal vi være fremme i LA klokken 05.15 pm. 

Skolen

I løpet av oppholdet skal vi som reiser bo på et Campus, der blir du satt på rom med en person fra et annet land (med mindre du reiser Classic, da blir du satt på rom med en norsk en), hvis du har gjort som meg og de fleste andre vil jeg tro(?) så går det an å si i fra til EF at du skal bo på rom med noen andre som du har avtalt med, så fisker EF det videre! :-) Skolen får vi vite mere om når vi kommer ned dit, bl.a hvilket nivå du har kommet på i engelsk, og hvem som blir dine klassekamerater. Jeg skal skrive grundigere om dette her når vi har fått mere informasjon om det. 

Utflukter

Utfluktene vi kan være med på er San Fransisco weekend, Las Vegas weekend, Universal Studios, Six Flags Magic Kingdom, Disneyland, Shopping på outlet, Hurricane Harbour, osv. Jeg har tenkt å være med på alle utenom San Fransisco og Six Flags. 

bilde lånt bra google
Hva er dine planer for sommeren?

Postet av: Siri kolstad - trening og klær
Så fin blogg! Du hadde helt utrolig nydelig hår! Skikkelig langt og friskt!

Ha en fin kveld!!
24.06.2014, 23:43
URL: http://www.pibb.blogg.no
Postet av: Live
Kos deg masse! Noe sånt hadde virkelig vært morsomt å være med på! Har vært i California selv, du har mye å glede deg til!❤️
24.06.2014, 23:45
URL: http://www.livemhansen.blogg.no
Postet av: Julie Lindland
Siri kolstad: Tusen takk for det! :-D Ha en fortsatt fin kveld/natt du og!
24.06.2014, 23:55
URL: http://julielindland.blogg.no/
Postet av: Julie Lindland
Live: Tusen takk! Åå så gøy! Jeg gleder meg veldig :-D
24.06.2014, 23:57
URL: http://julielindland.blogg.no/

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:

V E L K O M M E N
Heihei! Mitt navn er Julie, jeg er 15 år og kommer fra Stjørdal. På bloggen min skriver jeg om turen min til Long Beach i California med EF språkreiser der jeg skal være i 4 uker i sommer. Håper du vil følge meg videre på denne reisen :-)

K A T E G O R I E R
Blogg
California 2014


D E S I G N
Charlotte V. Økland

A R K I V
Juni 2014
hits