FORSIDEN ADD MEG WEHEARTIT BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


CALIFORNIA LOKAL TID: 14:50

Hei! Nå har jeg endelig fått satt av tid til å få blogget! Har ikke hatt tid enda siden alt har gått i et sett. 

Reisen fra London var heeeeelt forferdelig. Tiden gikk SÅ sakte, men vi hadde alt av underholdning, mat og drikke, pute og pledd, osv. Jeg satt med Dina og ei som heter Mariell som vi ble kjent med under flyturen. Vi var veldig mye oppe og gikk rundt på flyet og ble kjent med noen passasjerer, og vi kan også si vi ble ganske god venn med han ene flyverten:-))))))

1. HALVVEIS - 2. Har det sykt gøy:P - 3. Dina, meg og Mariell - 4. FREMME

Så var det 1 times busstur... 

Vi kom fram til campuset i åtte tiden på kvelden, og da ble vi møtt med det her: 


Altså dans! Hahah, gøy var det i hvertfall! (beklager de utrolig dårlige bildene, men flinke meg glemte å lade kameraet så da ble det bare iphone bilder)

Såå var det tid for pizza, og deretter fikk vi utdelt rom:

Etter vi fikk skjekket inn så var det en velkomsfest! Meeen Dina, jeg og mange flere valgte å legge oss pga. den lange flyreisen. 


I dag har vi fått utdelt bøker, fått vite klassene, og fått vite resultatet av den engelske testen vi tok før vi reiste, OG JEG KOM PÅ NIVÅ 5!!!! som er det høyeste nivået, så er pretty proud. Skolen ligger et lite stykke unna, så det tar sin tid å komme seg til skolen. Aktivitetsgruppa mi har nå dratt til stranden, jeg ble ikke med siden jeg har blitt reisesyk, så jeg valgte heller å slappe av på campuset. Senere i dag skal jeg mest sannsynlig ta meg en tur på Target å få kjøpt inn noen småting som jeg mangler. Jeg har dessverre ikke nett på rommet så må gå helt til "lobbyen" for å få nett ;((( Jaja, I'll survive. Mest sannsynlig får jeg ikke blogget noe hver dag, men skal se hva jeg får tid til :-) HUSK AT VI LIGGER 9 TIMER BAK DERE I NORGE

Da slutter jeg av her, så snakkes vi så snart som mulig!

#EFsommer

#Språkreiser


Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:

V E L K O M M E N
Heihei! Mitt navn er Julie, jeg er 15 år og kommer fra Stjørdal. På bloggen min skriver jeg om turen min til Long Beach i California med EF språkreiser der jeg skal være i 4 uker i sommer. Håper du vil følge meg videre på denne reisen :-)

K A T E G O R I E R
Blogg
California 2014


D E S I G N
Charlotte V. Økland

A R K I V
Juni 2014
hits