FORSIDEN ADD MEG WEHEARTIT BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


CALIFORNIA, LOKAL TID: 10:48

Heiii! Beklager for dårlige oppdateringer de siste dagene, men det er alltid noe som skjer (aktiviteter, skole, utflukter). 

Søndag dro som sagt de som skulle på Six Flags dit, mens de som var igjen kunne gjøre det de ville egentlig. Noen valgte å dra til stranden, andre valgte å dra på shopping, være på campuset, dra ut å spise osv. Min gruppe valgte å dra til Japanese Garden som er er liten koslig park/hage med shvæære fisker. Hvis du betalte 25 cent så kunne du få mat og mate fiskene. Deretter skulle vi egentlig ut å spise på en burgerplass som var anbefalt, men alle hadde spist lunsj så da tok vi heller bussen til et kjøpesenter for å shoppe :-) 


I går var det morgenskole som vil si at timen begynte 08:30 og det tar 15 min å gå til skolen. På skolen hadde vi "Fashion" og "Music" som tema, der vi diskuterte mote og musikk rett og slett. Vi designet våre egne klær (alt fra topp, kjole, bukse, tilbehør, osv) og når vi var ferdige med det skulle vi gå frem og fortelle om det vi hadde laget. Hahah, sånn går timene som regel. Man samarbeider om en oppgave, og forteller klassen om det etterpå. Klokken 12:00 var det lusj, og helt serriøst, de har ALT av mat i kantina. Youghurtis, hamburger, kylling, frukt, grønnsaker, brus, kaker og ja - you name it. Etter lunsj dro vi til et kjøpesenter som var huuuuge. De hadde alt av butikker, og det har blitt et must for oss å dra innpå Abercrombie & Fitch siden de har så mange kjekke gutter der :-)) Må få tatt bilde med de en gang, så skal dere få se, heheh. Så ja, det var en kort oppsumering fra dagen i går :-)

1. og 2. - på vei til skolen, happy:-))) 3. og 4. - tok disse kule skolebussene på vei til kjøpesenteret


I dag har vi spist frokost, og møtte så opp klokken 08:15 for å dra å spille ballspill. Man kunne enten spille volleyball, fotball eller holde på med yoga! Nå ligger jeg på rommet og skyper med Kristine, vi har fritid helt til lunsj som starter 11:30, og etter det er det skole til klokken 17:00... Fredag 4.juli blir det syykt gøy å feire bursdag og nasjonaldag med masse fyrverker i selveste DINEYLAND! Gleder meg veldig, og det gjør de andre her og! Nå runder jeg av her, så blir det forhåpentligvis en oppdatering i morgen :-D

#EFsommer

Postet av: Julia Marie
Kos deg
01.07.2014, 19:49
URL: http://juliamr.blogg.no
Postet av:
kan du vis fram det du kjøper?
02.07.2014, 10:24
Postet av: Mamma
Det høres ut som du har det artig - og med fullt program all day long :-) Du får si fra hvis du har tid til å skype med mamsen en dag da :-)
02.07.2014, 17:54

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:

V E L K O M M E N
Heihei! Mitt navn er Julie, jeg er 15 år og kommer fra Stjørdal. På bloggen min skriver jeg om turen min til Long Beach i California med EF språkreiser der jeg skal være i 4 uker i sommer. Håper du vil følge meg videre på denne reisen :-)

K A T E G O R I E R
Blogg
California 2014


D E S I G N
Charlotte V. Økland

A R K I V
Juli 2014
Juni 2014
hits