FORSIDEN ADD MEG WEHEARTIT BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


LOKAL TID CALIFORNIA: MANDAG 23:03

Holaa, lenge siden sist. Har ikke skjedd så mye i det siste bortsett fra Universal Studios og Disneyland, så på fredag dro vi til Disneyland for å feire nasjonaldagen til USA. Det var helt ok. Mye folk, lange køer, helt sykt varmt og S L I T S O M T. Vi var der i 14 timer, og DET var litt i det meste laget for å si det sånn... Gikk bare rundt å ventet på at vi skulle dra, hahha. Så klokken 10 på kvelden sluknet jeg og noen andre jenter på asfalten i parken siden alle var helt utslitte. Det som var gøy var rakettene på kvelden og feiringen! Sykt fint å se alle de fine rakettene og musikken helt på slutten :-) Uansett så passer Disneyland for de som er litt mindre, men det var uansett fint å få opplevd det! Her er litt bilder fra dagen:Disneyland hadde en parade de holdt mens vi var der, og det var faktisk veldig gøy å se den! Filmet hele paraden, så kanskje det kommer noen klipp fra den når jeg har kommet hjem til Norge :-)okei, hahhahah denne tømmerrenna her må ha vært det beste med hele parken, vi sto i kø i nesten 1(!) time og den var helt klart verdt detPå søndag dro vi til Universal Studios og det var helt sykt bra! Hadde det så gøy der og ville slettes ikke tilbake på campuset når parken skulle stenges, selv om vi var slitne. Vil anbefale absolutt alle som har muligheten til å dra dit om å dra! Noe av det morsomste jeg har vært med på så langt :-) Jeg hater egentlig karuseller o.l, men ble heelt hekta mens vi var der. Her har dere dagen i Universal gjennom noen av bildene vi tok:

. OVærste jeg har vært med på, klarte nesten ikke å fullføre den her hahah

"Marilyn Monroe"Vi var på en sighseeing tour der vi fikk se plassene der serier og filmer har blitt spilt inn, blant annet Frustrerte fruer(!) 

Vi fikk også se hvordan de spilte inn Jaws (haisommer)Fra filmen "War of the Worlds"Det var her de beste karusellene holdt til

Denne var det helt sykt lang ventetid på (80 min), men den var drit bra!

<3søte<3

På slutten så var det EF disco i parken!! Var sånn VIP sperret av området bare for oss<33 Der fikk vi mat (endelig litt ordentlig mat enn pizza og all den dritten hehe:P), drikke og dessert. Deretter var det disco og dansing, synes discoene er litt kleint så jeg, Kristina og Michelle fant ut at vi ville ta karusellene vi hadde tatt tidligere èn gang til! Da var klokken halv ti og parken stengte ti, så vi løp i alt vi kunne heelt nederst i parken der de brae karusellene var og fikk tatt de 3 beste rett før de stengte, og det var null kø så det var veldig gøy! Fikk filmet en del fra dagen her også, så det er mulig jeg setter sammen en video fra hele turen til slutt :-) får see

Nå er det natta her, i morgen er det sen skole og på kvelden skal vi se LA by night i Beverly Hills! Gleder meg!


Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:

V E L K O M M E N
Heihei! Mitt navn er Julie, jeg er 15 år og kommer fra Stjørdal. På bloggen min skriver jeg om turen min til Long Beach i California med EF språkreiser der jeg skal være i 4 uker i sommer. Håper du vil følge meg videre på denne reisen :-)

K A T E G O R I E R
Blogg
California 2014


D E S I G N
Charlotte V. Økland

A R K I V
Juli 2014
Juni 2014
hits