FORSIDEN ADD MEG WEHEARTIT BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Hei dere! Dagen i dag har ikke vært så veldig spennende, men har feiret Sankthansaften og vært på jentekveld med venninnene mine som på en måte ble en siste samling før jeg, Kristina OG Rakel reiser. Rakel drar med STS på noe som heter Coast to Coast, og mere om turen hennes kan dere lese på bloggen hennes HER. Hun blir sikkert veldig glad om du vil følge henne gjennom hennes reise i USA fra kyst, til kyst.

Anyways, nå ligger jeg plantet i senga og kjenner at jeg stresser litt med å få gjort alt som skal være klart til turen. Mangler passbilde som skal taes på en fotobutikk, kopi og stempel av pass, PAKKING, og Medical Reales som skal fylles ut... Så i morgen blir det å stå opp så tidlig som mulig sånn at jeg kan krysse av disse punktene på lista mi! I morgen tenker jeg også å få laget et innlegg om selve turen min, hva vi skal oppleve, hva en språkreise går ut på, o.l. 

<3 Disse jentene hadde et stort ønske om å komme på bloggen <3 

xoxo

V E L K O M M E N
Heihei! Mitt navn er Julie, jeg er 15 år og kommer fra Stjørdal. På bloggen min skriver jeg om turen min til Long Beach i California med EF språkreiser der jeg skal være i 4 uker i sommer. Håper du vil følge meg videre på denne reisen :-)

K A T E G O R I E R
Blogg
California 2014

A R K I V
Juni 2014
hits