FORSIDEN ADD MEG WEHEARTIT BLOGLOVIN' DESIGN


LOKAL TID CALIFORNIA: MANDAG 23:03

Holaa, lenge siden sist. Har ikke skjedd så mye i det siste bortsett fra Universal Studios og Disneyland, så på fredag dro vi til Disneyland for å feire nasjonaldagen til USA. Det var helt ok. Mye folk, lange køer, helt sykt varmt og S L I T S O M T. Vi var der i 14 timer, og DET var litt i det meste laget for å si det sånn... Gikk bare rundt å ventet på at vi skulle dra, hahha. Så klokken 10 på kvelden sluknet jeg og noen andre jenter på asfalten i parken siden alle var helt utslitte. Det som var gøy var rakettene på kvelden og feiringen! Sykt fint å se alle de fine rakettene og musikken helt på slutten :-) Uansett så passer Disneyland for de som er litt mindre, men det var uansett fint å få opplevd det! Her er litt bilder fra dagen:Disneyland hadde en parade de holdt mens vi var der, og det var faktisk veldig gøy å se den! Filmet hele paraden, så kanskje det kommer noen klipp fra den når jeg har kommet hjem til Norge :-)okei, hahhahah denne tømmerrenna her må ha vært det beste med hele parken, vi sto i kø i nesten 1(!) time og den var helt klart verdt detPå søndag dro vi til Universal Studios og det var helt sykt bra! Hadde det så gøy der og ville slettes ikke tilbake på campuset når parken skulle stenges, selv om vi var slitne. Vil anbefale absolutt alle som har muligheten til å dra dit om å dra! Noe av det morsomste jeg har vært med på så langt :-) Jeg hater egentlig karuseller o.l, men ble heelt hekta mens vi var der. Her har dere dagen i Universal gjennom noen av bildene vi tok:

. OVærste jeg har vært med på, klarte nesten ikke å fullføre den her hahah

"Marilyn Monroe"Vi var på en sighseeing tour der vi fikk se plassene der serier og filmer har blitt spilt inn, blant annet Frustrerte fruer(!) 

Vi fikk også se hvordan de spilte inn Jaws (haisommer)Fra filmen "War of the Worlds"Det var her de beste karusellene holdt til

Denne var det helt sykt lang ventetid på (80 min), men den var drit bra!

<3søte<3

På slutten så var det EF disco i parken!! Var sånn VIP sperret av området bare for oss<33 Der fikk vi mat (endelig litt ordentlig mat enn pizza og all den dritten hehe:P), drikke og dessert. Deretter var det disco og dansing, synes discoene er litt kleint så jeg, Kristina og Michelle fant ut at vi ville ta karusellene vi hadde tatt tidligere èn gang til! Da var klokken halv ti og parken stengte ti, så vi løp i alt vi kunne heelt nederst i parken der de brae karusellene var og fikk tatt de 3 beste rett før de stengte, og det var null kø så det var veldig gøy! Fikk filmet en del fra dagen her også, så det er mulig jeg setter sammen en video fra hele turen til slutt :-) får see

Nå er det natta her, i morgen er det sen skole og på kvelden skal vi se LA by night i Beverly Hills! Gleder meg!
CALIFORNIA, LOKAL TID: 10:48

Heiii! Beklager for dårlige oppdateringer de siste dagene, men det er alltid noe som skjer (aktiviteter, skole, utflukter). 

Søndag dro som sagt de som skulle på Six Flags dit, mens de som var igjen kunne gjøre det de ville egentlig. Noen valgte å dra til stranden, andre valgte å dra på shopping, være på campuset, dra ut å spise osv. Min gruppe valgte å dra til Japanese Garden som er er liten koslig park/hage med shvæære fisker. Hvis du betalte 25 cent så kunne du få mat og mate fiskene. Deretter skulle vi egentlig ut å spise på en burgerplass som var anbefalt, men alle hadde spist lunsj så da tok vi heller bussen til et kjøpesenter for å shoppe :-) 


I går var det morgenskole som vil si at timen begynte 08:30 og det tar 15 min å gå til skolen. På skolen hadde vi "Fashion" og "Music" som tema, der vi diskuterte mote og musikk rett og slett. Vi designet våre egne klær (alt fra topp, kjole, bukse, tilbehør, osv) og når vi var ferdige med det skulle vi gå frem og fortelle om det vi hadde laget. Hahah, sånn går timene som regel. Man samarbeider om en oppgave, og forteller klassen om det etterpå. Klokken 12:00 var det lusj, og helt serriøst, de har ALT av mat i kantina. Youghurtis, hamburger, kylling, frukt, grønnsaker, brus, kaker og ja - you name it. Etter lunsj dro vi til et kjøpesenter som var huuuuge. De hadde alt av butikker, og det har blitt et must for oss å dra innpå Abercrombie & Fitch siden de har så mange kjekke gutter der :-)) Må få tatt bilde med de en gang, så skal dere få se, heheh. Så ja, det var en kort oppsumering fra dagen i går :-)

1. og 2. - på vei til skolen, happy:-))) 3. og 4. - tok disse kule skolebussene på vei til kjøpesenteret


I dag har vi spist frokost, og møtte så opp klokken 08:15 for å dra å spille ballspill. Man kunne enten spille volleyball, fotball eller holde på med yoga! Nå ligger jeg på rommet og skyper med Kristine, vi har fritid helt til lunsj som starter 11:30, og etter det er det skole til klokken 17:00... Fredag 4.juli blir det syykt gøy å feire bursdag og nasjonaldag med masse fyrverker i selveste DINEYLAND! Gleder meg veldig, og det gjør de andre her og! Nå runder jeg av her, så blir det forhåpentligvis en oppdatering i morgen :-D

#EFsommer

V E L K O M M E N
Heihei! Mitt navn er Julie, jeg er 15 år og kommer fra Stjørdal. På bloggen min skriver jeg om turen min til Long Beach i California med EF språkreiser der jeg skal være i 4 uker i sommer. Håper du vil følge meg videre på denne reisen :-)

K A T E G O R I E R
Blogg
California 2014


A R K I V
Juli 2014
Juni 2014
hits